L.Brador Designed to work

De senaste dagarna har vädret varit kanon. Det har sett ut som att sommaren var på väg. I morse tog vädret dock en helt ny vändning när det föll snö på marken. Istället för att glatt hoppa på cykeln till jobbet fick jag traska fram genom blött slask på gatorna. Föredrar hellre snöfritt än slaskigt väder om jag får välja. Det som är trevligt med snö under denna årstid är att snön ger lite ljus i mörkret.

Funderar på allvar att flytta utomlands de mörka månaderna på året. Håller man sig på andra breddgrader mellan november och februari så slipper man det värsta mörkret. Vart ska man flytta under dessa mörka månader? Södra Spanien kan vara ett alternativ. Malaga är en ort som jag kan tänka mig flytta till i framtiden.

När man ändå är bosatt i Sverige så gäller det att anpassa kläderna efter vädret. Jag har börjat använda ett nytt klädmärke som heter L.Brador Designed to work. Jag använder dessa kläder på min arbetsplats, de är snygga och funktionella plagg när man jobbar utomhus som. Gillar plaggen och har faktiskt skaffat ett par av deras arbetsbyxor för personligt bruk, ska använda byxorna när jag arbetar i skogen.

L.Brador Designed to work härstammar från ett kargt område i Kanada som heter Labrador. Tanken bakom plaggen är att de ska klara av tuffa klimat och samtidigt vara bekväma att använda.

Labrador är en ort på Kanadas östkust. Det är ofta blåsigt och kan periodvis komma mycket snö i området. Läste på nätet att Labrador vid flera tillfällen haft orkanbyar på över 35 sekundmeter och att det inte är ovanligt med strömavbrott. Under 2020 hade en ort i området fått så mycket snö att man fick kalla in armén för att röja snö och få igång vägar samt samhällsfunktioner.

Kommentarer är stängda.