Sugen på att lira gitarr?

Musikalitet kan komma i alla dess former. Vissa har en talang för trummor och andra en förmåga att skapa fantastiska toner genom gitarrer. Om du känner en lust för att plocka fram kreativiteten kan jag rekommendera dig musikens värld. Det finns många vägar att gå när du vill testa på musicerandets konster. Vill du spela trummor i en studio eller kanske spela basgitarr med dina polare i källaren? Gitarrbus 2 är för dig som är nybörjare och spelar ensam eller i grupp. Du kan kika in Gitarrbus 2 på Notlagrets hemsida om du är nyfiken.

Lyssna på musik utomhus i en arena eller park är en helt annan upplevelse än när du spisar toner på radion. Självklart är Spotify en bra lösning när du vill lyssna på musik i timmar.

Om du är motiverad att starta med ett instrument tycker jag du ska se över olika alternativ. Det finns böcker, ljudböcker, videoklipp på nätet och självklart lärare som ger lektioner.

Vilket instrument ska man välja? Det finns en massa trevliga alternativ, för egen del föredrar jag gitarr. Det är inte så svårt som man tror och du kan ta dina fösta stapplande steg genom att se instruktionsvideos på Youtube. Gitarrbus 2 är ett alternativ för att sätta sig in lite mer i gitarrspelandet och om du vill satsa med professionell hjälp kan jag rekommendera att anlita en gitarrlärare.

Prismässigt är det billigare att starta med en bok, CD-skiva eller instruktionsvideo på nätet. Gitarrbus 2 kan vara ett alternativ för dig som är nybörjare och vill ha en billig start in i gitarrens spännande värld av toner.

Elgitarr eller vanlig akustisk gitarr? Tror att det är lättare om du startar med en akustisk gitarr. När du blivit van med att spela akustisk gitarr kan du börja testa på en elgitarr.