Joina teamet!

Brinner du för att testa nya produkter? Vill du vara den personen som först delar med sig av nästa must have? Jo men då ska du verkligen se till att läsa vidare! Vi på P4H letar nämligen en ny person som oavsett kanal eller inriktning kan dela med sig och sprida våra produkter. Här finns nämligen de mest eftertraktade jaktkläderna på marknaden och givetvis är dem värda att dela och se till att dem hittar fram till nya användare!

Det är spännande att vara först

Ja, men det kan nog alla hålla med om. Det är kul att vara först med något, oavsett om det handlar om nyaste tekniken, klädesplagget eller bara ett levnadssätt. Vi är idag utomhus mycket mer än vad vi varit de senaste åren och det har blivit i princip en trend att befinna sig i skogen och leva ett aktivt friluftsliv. Det är just därför P4H är en stor del av framtiden eftersom det här finns både friluftsbyxor, varma jackor och plagg som andas under ditt aktiva liv. Den nordiska naturen är helt fantastiskt och givetvis ska vi se till att man kan njuta rejält i den.

Att vara den som sprider ordet, sprider plaggen och framförallt visa upp sortimentet kan med andra ord bli du. Oavsett om du har miljontals följare eller bara några få utvalda så vill vi vara en del av din vardag genom att leverera friluftskläder till alla. Är du jaktintresserad – perfekt! Gillar du att plocka svamp någon timme lite där och då – lika bra! Se till att höra av dig via vår mejl på hemsidan https://www.p4h.se så kommer vi att kontakta dig och då kunna prata mer om potentiellt samarbete inför rådande höst. Se nu till att våga vara ute mer och njuta av vårt fantastiska klimat – tillsammans med P4H!

Kommentarer är stängda.