Tänk grönt – tänk framåt!

Ja, det är väl dags att börja lyssna på Greta om hur vår planet påverkas av våra handlingar här på jorden. Vi kör alldeles för mycket fordon som släpper ut farliga gaser samtidigt som vi köper nya kläder varje vecka och slänger dem veckan där på. Det är egentligen hemskt när man tänker på det och jag fick senast här i söndags en sån dipp. Jag kände bara att jag måste börja göra något gott för naturen mer än att sopsortera. Det är dags att tänka grönt och tänka framåt.

Men hur ska jag tänka?

Ja, bra fråga. För jag visste inte från början. Men jag kände åtminstone att jag behövde göra något som både kändes bra i mitt gröna miljö-hjärta men också i mitt pumpande hjärta som får mig att leva. Därför har jag bestämt mig för att köpa en e bike från WafaBike. Och vad är då en e bike, tänker du. Jo! Jag ska berätta allt du behöver veta.

En e bike från Wafabike är alltså en elcykel som är en hybrid mellan fatbike och en ren elcykel. De har kraftfulla 4 tums däck, en sjukt cool och unik design med ett sällsynt helhetstänk som gör att du kommer älska att ta din cykel vart du än ska. Det finns flera modeller men oavsett så är det viktigast att fokusera på en komplett cykel med hög kvalitet. Att äga en elcykel och ta den till jobbet istället för en bensinbil är i sig bara ett grönt och medvetet val och gör att du kan cykla med gott samvete. Den är dessutom anpassad för att kunna använda i tuff terräng såväl sommar som vinter.

”This is the shit!” skriver Wafabike på sin hemsida och jag kan inte göra annat än att hålla med. Du får så mycket mer än en elcykel, du köper en hel upplevelse av frihetskänsla!

Kommentarer är stängda.